WhatsApp Chat
met
ons!

Impregneren: De 'spa-dag' voor uw betonvloer!

Net als uzelf, heeft uw betonvloer af en toe wat speciale aandacht nodig. Met de juiste behandeling, zoals impregneren, wordt uw betonvloer niet alleen mooier, maar verlengt u ook de levensduur ervan.

Waarom impregneren?

Impregneren is een behandeling die uw betonvloer een langer leven biedt. Het impregneermiddel trekt in het beton en maakt het beter bestand tegen slijtage. Deze techniek kan worden toegepast op zowel woonvloeren als terrasvloeren, en biedt naast duurzaamheid ook bescherming tegen vuil en vocht.


De esthetische voordelen

Het impregneren van uw vloer heeft niet alleen praktische voordelen, maar is ook goed voor de uitstraling van uw vloer. Een geïmpregneerde vloer krijgt een subtiele matglans. Wilt u meer glans? Dan is polijsten een goede aanvullende optie. Zo kan uw vloer een echte blikvanger worden in uw huis of tuin.


Alles bij elkaar

Een betonvloer is, net als uzelf, een belangrijk onderdeel van uw woon- of werkruimte. Door deze te impregneren en eventueel te polijsten, zorgt u voor een duurzame en aantrekkelijke vloer. Kanters Betonvloeren heeft uiteraard de expertise om u hierbij te adviseren en een plan van aanpak te maken.